DSM, Macintosh Retail en Schiphol winnen Sijthoff-Prijs

1945 days ago by in Sijthoff-Prijs

Producent van voedingsingrediënten en sterke vezels DSM, detailhandelsconcern Macintosh Retail Group en luchthavenexploitant Luchthaven Schiphol hebben de FD Henri Sijthoff-Prijs voor de beste financiële verslaggeving over het jaar 2011 gewonnen.

De prijs is een initiatief van Het Financieele Dagblad en heeft als doel een bijdrage te leveren aan de verbetering van de financiële verslaglegging door het Nederlandse bedrijfsleven.

Kwaliteit niet verbeterd
Volgens de jury is de kwaliteit van de financiële verslaglegging in het afgelopen jaar niet verbeterd. De verwerking van het maatschappelijk verantwoord ondernemen in de verslagen (‘integrated reporting’) is wisselend. Bestuurswisselingen bij bedrijven werden onvoldoende toegelicht.

Positief was dat… lees verder op fd.nl

Download hier het boekje van de Henri Sijthoff-Prijs 2012, met daarin het juryrapport:

http://fd.nl/incoming/130679-1211/boekje-henri-sijthoff-prijs-2012-met-juryrapport/BINARY/Boekje+Henri+Sijthoff-Prijs+2012+%28met+juryrapport%29

Author:

Integrated Reporters is een platform over het onderwerp integrated reporting, voor alle accountancy-, BI-, marketing- en communicatieprofessionals van Nederland.

Leave a Comment